Het verlanglijstje (blog by Esther)

Gepubliceerd op 4 maart 2020 om 23:04

ORIËNTEREN

Dan ben je nu alvast rustig aan het oriënteren en druk bezig met de voorbereidingen van het grote feest. Zodra de uitnodigingen de deur uit zijn, komen meestal ook al snel de vragen van opa, oma, familie en vrienden of je ook leuke cadeau-ideeën hebt.

Kiddeaus heeft hier al iets op bedacht en dat is: een verlanglijstje op de website van Kiddeaus, zodat jij die kan invullen en kan delen met de  mensen die zijn uitgenodigd. Hoe makkelijk is dat? En wat zal jou dat een stuk rust gunnen in deze drukke periode.

VERLANGLIJSTJE

Herken je dat? Op de verjaardag van je kind staat de woonkamer voordat je het weet vol met allerlei speelgoed. Flikkerende lampjes, gillende sirenes en andere irritante geluidjes die maar blijven doorgaan... Alle knopjes worden uitgeprobeerd en nog een keer en nog een keer. Je haalt diep adem en probeert de visite te verstaan, maar diep van binnen baal je; nog meer herrie, nog meer prikkels en dan ook nog eens al dat felgekleurde speelgoed, waarvan het meeste nog niet eens BPA vrij speelgoed is. (Bisfenol A (BPA) is een chemische stof die in veel plastic producten zit, zoals bouwmaterialen, elektronica, plastic flessen en speelgoed).

DIT IS ECHT SPELEN

Houten speelgoed is weer helemaal hip, het is duurzaam, bevat geen giftige stoffen en het gaat lang mee. Houten speelgoed is beter voor je kind en voor het milieu. En niet onbelangrijk voor jou, het scheelt een hoop herrie in huis. 

BLOKKEN

Houten blokken zijn ook altijd leuk, je kan er van alles van maken. Sorteren op vorm of op kleur, opstapelen of er een mooi huis van bouwen. Dit stimuleert de fantasie en de creativiteit van het kind veel meer dan wanneer je alleen maar knopjes kunt indrukken en er dan een geluidje klinkt. 

Met het speelgoed van Kiddeaus wordt jouw kind gestimuleerd om al spelend te leren. Verantwoord speelgoed is erg belangrijk in de ontwikkeling van een kind. Wat ook leuk is aan houten speelgoed is dat je het vaak kan uitbreiden met bijvoorbeeld meer blokken, een rails, voertuigen, maar je winkeltje is natuurlijk ook nooit vol genoeg :)! 

Maken jullie ook weleens gebruik van een verlanglijstje? 

 

Lieve groet, Esther

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

[ M O M O F T W I N S ]

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.