Even voorstellen (blog by Esther)

Gepubliceerd op 4 maart 2020 om 22:54

WIE BEN IK?

Ik ben Esther. Naast het runnen van mijn webwinkel Kiddeaus, zorg ik als moeder voor 5 lieve kinderen in de leeftijd van (15-13-10-6 & een baby). Wat erg handig is: ik heb zo altijd mijn persoonlijke testers bij de hand! Samen beslissen wij welk fantastisch speelgoed in de collectie van Kiddeaus past.

 

GASTBLOGGER

Ik kom hier maandelijks een gastblog plaatsen en hoop jullie zo te motiveren wat belangrijk is qua speelgoed en voor welke leeftijd. Wil jij wat weten dan hoor ik het graag en zal ik er een leuke blog over schrijven.

 

KIDDEAUS VERANTWOORD SPEELGOED

Kiddeaus is een webwinkel met bijzondere cadeautjes voor baby’s en jonge kinderen. Bij Kiddeaus vind je een breed assortiment met verschillende categorieën en merken zoals: Green Toyshouten speelgoedRubbabu en VikingToys. Speelplezier staat bij het speelgoed van Kiddeaus natuurlijk voorop! Daarnaast staat bij Kiddeaus verantwoord, kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar speelgoed voor kinderen van 0 tot 8 jaar centraal. Bovendien is het speelgoed ecologisch verantwoord geproduceerd. Daarbij is vanzelfsprekend gebruik gemaakt van gifvrije en duurzame grondstoffen en toevoegingen. Het houten speelgoed is niet alleen mooi van vorm en uitnodigend om mee te spelen, het is ook gemaakt van recyclebaar- en duurzaam geproduceerd hout. Dit hout is vrij van splinters en is geverfd met gifvrije verf. Hierdoor tref je alleen producten aan met een kwaliteit waar Kiddeaus voor staat. Naast het assortiment van hout, tref je bij Kiddeaus ook speelgoed aan gemaakt van kunststof. Ook dit speelgoed is gemaakt van gerecycled materiaal en is vrij van gif en bpa (weekmakers). Kwaliteit is voor Kiddeaus heel belangrijk: spelen is zo fijn, leerzaam en veilig.

 

Benieuwd waar mijn eerste blog over gaat? Dit lees je volgende week!

Rating: 0 sterren
0 stemmen

[ M O M O F T W I N S ]

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.