Sporten voor het Sophia!

Gepubliceerd op 2 augustus 2021 om 22:11

Ga ik het doen dit jaar? Ben ik fit genoeg om een spinningmarathon mee te doen? Nee dat bij lange na niet, maar met een bewust leefpatroon en trainen moet dit vast goed gaan komen, toch? Dit jaar is de spinningmarathon al 2 keer eerder verzet, van februari naar juni en nu naar 18 september welke vooralsnog door gaat, trainen maar dus! Ik wil jullie graag meenemen in mijn voorbereiding naar het moment dat ik dus een mijn allereerste spinningmarathon ga fietsen, lezen jullie mee? Tips zijn welkom ;) 

 

MOEDER EN KIND CENTRUM

Dit jaar is het doel het moeder en kind centrum van het Sophia kinderziekenhuis. Een voor ons hele bekende afdeling, daar onze boys hier opgenomen hebben gelegen op de NICU. Een plaats waar wij de beste zorg en betrokkenheid hebben gezien voor onze jongens en ook zeker de ouders werden hier niet vergeten! Hele pittige maar ook hele mooie herinneringen hebben we hier gemaakt, door iedere mijlpaal te vieren, waardoor onze jongens uiteindelijk mee mochten naar het plaatselijke ziekenhuis waar wij overigens ook super zorg hebben gehad! Ook is er op de NICU een mooie vriendschap ontstaan, met hele lieve mensen! 

Kortom het moeder en kindcentrum zorgt ervoor dat ieder kindje een goede start mag krijgen, ze doen er alles aan deze start zo comfortabel mogelijk te maken en nemen de ouders mee in de zorg. Ik kan alleen over de NICU meepraten natuurlijk, maar dit gaat veel verder dan alleen de NICU. 

 

STARTEN MET TRAINEN

Dat was een dingetje; ik moest echt de knop omzetten.. De eerste stap was inschrijven, samen met een goede vriendin gaan we ervoor, ook zij is bekend met een prematuur kindje en weet dus hoe belangrijk deze zorg is!  De knop was bij mij om, maar wat nu?  De sportscholen dicht, het moest ik nu beginnen met trainen? Een spinningfiets in huis was geen optie. Dat werd dus iedere dag op de fiets naar het werk, veel wandelen en een abonnement op een sportschool via de TV... dag discipline... Ik heb echt iemand nodig die mij motiveert en met thuissporten is de pauzeknop zo ingedrukt.  

Gelukkig zijn de sportscholen nu weer open en kan ik eindelijk trainen! 

 

DONATIES

Natuurlijk staat deze marathon in het teken van geld ophalen voor dit mooie doel! En dat doe ik dan ook met alle liefde! Wil jij mij helpen om een mooi bedrag op te halen? Help dan mee en klik op onderstaande link  of scan de QR code! 

 

https://www.sportenvoorsophia.nl/actie/amy/donateurs?fbclid=IwAR0KutCug25kdsOEbIHEoj39emvh4FnSgPI_cA3fRS-MJQl-LM4MGQqxO4s 

 

Lieve groet Amy 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.