Retroprints van de Fotofabriek.nl

Gepubliceerd op 21 maart 2020 om 09:00

RETROPRINTS

Voor Fotofabriek.nl  mocht ik een nieuw product uittesten, namelijk een set retroprints. Deze set bestaat uit 8 prints in zoals de naam het al zegt een 'retrolook' of zoals ik ze dan een beetje beter ken van vroeger (ahum ben ook net 32) de oude Polaroidfoto's met de grote witte randen, ik denk dat iedereen die wel kent. Je kan ze nu heel gemakkelijk en dan bedoel ik ook echt makkelijk want ik ben dus een enorme digibeet uploaden en laten afdrukken, waarna je de prints thuisgestuurd krijgt. Ik weer helemaal blij want foto's kan je nou eenmaal niet genoeg hebben en zeker niet van mijn knapperds! 

 

HOE GAAT DIT DAN IN ZIJN WERK?

Je gaat naar fotofabriek.nl en maakt je keuze, ik heb deze prints gezocht via de zoekfunctie, omdat ik direct op mijn doel afging, maar als je een beetje rondkijkt op de site zie je dat je veel keuzes hebt, van fotoboeken, tot een fotomok, maar dus ook losse prints in verschillende soorten en maten waaronder de retroprints. Wanneer je je keuze hebt gemaakt kom je in de editor terecht waar je je foto's kan uploaden, wat heel handig is, is dat je ze ook vanuit Facebook en Instagram kan uploaden en bij mij staan hier dan ook echt wel de meeste foto's al op, degene die ik alleen op mijn telefoon had, heb ik door gemaild en apart geüpload. Wanneer je vanaf Instagram wil uploaden let dan wel even op: je account moet je dan tijdelijk even op openbaar zetten, anders krijgt de Fotofabriek geen toegang naar je account. 

Als je dan eindelijk je keuze hebt gemaakt, iets wat ik altijd onmogelijk vind, kan je beginnen met bewerken. Ja echt bewerken, je kan een tekst, decoratie toevoegen of bijvoorbeeld de achtergrond aanpassen, genoeg mogelijkheden om de prints helemaal naar je zin te maken. Wanneer je dan helemaal tevreden bent klik je op bestellen en krijg je nog de optie om een preview te zien, let wel dit duurt even voor deze gereed staat, maar wanneer deze klaar staat ontvang je een e-mail. Maak een account en voila je krijgt je prints of andere producten snel (de volgende dag) thuisgestuurd! 

 

WAT KRIJG JE?

Je krijgt 8 afdrukken voor €4,99 maar meer is natuurlijk ook een mogelijkheid, je betaald dan €0,50 per afdruk erbij. Je hebt de keus om de prints standaard af te laten drukken of in hoogglans, voor dat laatste betaal je een meerprijs van €1,49. Ik heb voor standaard gekozen, omdat ik dat zelf mooier vind. Bij deze bestelling kreeg ik ook nog een kortingscode voor een volgende bestelling, altijd handig, want met een vakantie in het vooruitzicht, zit er ook weer een fotoboek aan te komen!

 

 

WAT VIND IK ERVAN?

Misschien was dat al wel duidelijk, maar ik vond de editor erg makkelijk werken, de afdrukken zijn van goede kwaliteit en snel geleverd. Doordat het 8 stuks zijn voor een leuke prijs is het ook leuk om regelmatig te wisselen, ik heb zelf een betonrek aan de muur hangen waar ik regelmatig van foto's of knutselwerkjes van de boys wissel.  Deze retroprints krijgen dus een mooi plekje aan dit rek! Je fotoproducten bestellen bij fotofabriek.nl kan ik dus wel aanbevelen. 

 

Maken jullie ook altijd van alle vakanties een fotoboek of wisselen jullie regelmatig van foto's in huis? 

 

Liefs Amy 

 

Rating: 5 sterren
1 stem

[ M O M O F T W I N S ]


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.