De negen maanden beurs

Gepubliceerd op 6 maart 2020 om 22:36

OP NAAR DE NEGEN MAANDEN BEURS

Afgelopen vrijdag ben ik met een vriendin naar de negen maandenbeurs geweest, even voor de duidelijkheid zij krijgt er een lief klein kindje bij, niet ik! Ondanks de naam is de negen maandenbeurs ook voor de mama's van peuters en kleuters 1 groot feest! 

 

TE LAAT VERTROKKEN

Dit uitje stond al een hele tijd gepland en vrijdag was het dan zover. Ik heb heel de dag gewoon gewerkt en we zijn rond 6 uur vertrokken vanuit het Zeeuwse richting Amsterdam, dit is zo een 2 uur rijden en de beurs sluit om 22.00 uur, waardoor je dan maar 2 uur hebt voor de beurs, wat toch echt wel te kort is. Dit mocht zeker de pret niet drukken, want we hebben zeker wel hele leuke stands gezien en ook een aantal goede aanbiedingen meegepakt! We hebben wel direct afgesproken, volgend jaar gaan we weer, maar dan vertRekken we al in de middag, zodat we er het maximale uit kunnen halen en wat ook leuk is, je ticket van de negen maandenbeurs is ook geldig voor de huishoudbeurs! 

 

WAT WAS ER ALLEMAAL TE DOEN

Overdag is er natuurlijk een uitgebreider programma met workshops, modeshows en ga zo maar door, maar ook wanneer je alleen in de avond gaat is er voldoende te doen. Vooral leuke aanbiedingen opzoeken en nieuwe producten die er worden gepromoot zijn dan de moeite waard! Ik had vooraf al wel een beetje gekeken welke standhouders er stonden, zodat ik een klein beetje kon bepalen wat ik echt zou willen zien, zeker als je weinig tijd hebt is dit handig. Natuurlijk zijn alle grote merken vertegenwoordigd, maar er zijn ook zeker kleinere ondernemers en niet te vergeten de goede doelen. Je kan meedoen met winacties en gratis producten scoren, wat voor sommige mensen volgens mij ook echt een sport was, aan de karretjes vol met producten te zien!  Wat ook heel fijn was, was dat er een soort mini foodtruckfestival was, waar je niets te kort kwam, er was zelfs een heus babyrestaurant, met lekkere hapjes voor de kleintjes onder ons op de kaart. Ook het meenemen van je kids zou geen probleem moeten zijn, eten en speelplezier voldoende! 

 

LEUKE ACTIES

Zoals ik al eerder schreef heb ik gekeken welke merken ik echt wilde bezoeken, in verband met een leuke beursactie. De kleine keuken is hier in huis een grote favoriet, de boys zijn dol op hun koekjes en smeersels voor op brood. Tijdens de beurs was de actie 5 producten voor een tientje + een gratis tas, ik heb dus even goed ingeslagen! 

Dan hadden we nog de actie op de Pampersstand 1+1 gratis met gratis thuisbezorging, zodat je niet met al die pakken luiers hoeft rond te lopen op de beurs, ideaal geregeld. Ik heb 10 pakken besteld, die komen hier in huis namelijk wel goed van pas. Even ter illustratie: toen de boys nog 8 voedingen per dag kregen, hadden wij gemiddeld 98 luiers per week, hierna ben ik gestopt met tellen! Deze zomer hopen wij te gaan beginnen met potjestraining, maar dat is een verhaal voor een andere keer. 

Verder hebben we nog wat goede doelen gesponsord, zoals de Cliniclowns. Zij zijn zeker niet alleen belangrijk voor de kinderen in het ziekenhuis, maar toveren ook een lach op het gezicht van de ouders, zeker ook omdat ik uit ervaring spreek weet ik hoe belangrijk dit kan zijn. Winacties hebben we natuurlijk ook aan meegedaan en mijn vriendin heeft nog een paar mooie producten gekocht voor haar dochtertje die vanaf mei op deze wereld komt.

 

TIPS

Als je echt het maximale uit zo een grote beurs als deze wil halen, ga dan zeker niet te laat weg, neem je tijd en begin al in de middag. Wij zijn en laat weggereden en hadden nog niet gegeten, we dachten dan doen we wel op de beurs, wat ook had gekund, maar kom ik weer, te weinig tijd! Dus werd het om 23.00 uur nog een fastfoodmomentje.

Wat ook echt een must is, koop je parkeerticket al voor je de beurs in gaat, hadden wij ondanks de tip niet gedaan en we hebben na afloop van de beurs nog 3 kwartier hongerig in de kou gestaan!  

 

WAT VOND IK ERVAN?

Ondanks dat we door de nodige omwegen pas om 2 uur (ja 's nachts) thuis waren, vond ik het een hele leuke beurs en is het zeker voor herhaling vatbaar! Volgend jaar gaan we dus weer, maar dan maken we er echt een mama/vriendinnendag uit van. 

Ik vond wel dat er erg weinig voor tweelingen was en tsja als een tweelingmama kijk je hier toch ook echt wel naar! Wie weet is er volgend jaar wel iets meer voor de meerlingouders onder ons!  

Zijn jullie ook geweest? Wat vonden jullie ervan? 

 

liefs amy

 

 

[ M O M O F T W I N S ]

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.