Ik denk dat ik droom...

Gepubliceerd op 24 mei 2020 om 21:10

Ok.. knijp me even? Droom ik of is het echt waar? Hebben wij nu serieus niet 1 maar al 3 nachten  doorgeslapen? Ja echt het is waar, 3 hele nachten hebben we de boys niet gehoord, niet voor een fles, niet gillend.. Nee gewoon helemaal stil, muisstil, ZALIG! 

LATEN HUILEN

Wederom heeft de laten huilen methode gewerkt. De boys hebben nu een grote jongens bed, de kamer deel ik nog een keer wanneer deze helemaal af is. Het is idee was dat ze beter zouden slapen in een groot bed, omdat ze in ons bed wel altijd sliepen, maar helaas was niets minder waar. Dus daar gingen we weer, bij wakker worden en huilen 5 minuten wachten, naar boven en terug leggen, hierna 6 minuten etc etc. Nadat we de 11.minuten hadden gehaald werd het rustig.

 

WALLEN OP DE KNIEËN

Al 3 nachten is het stil, slapen ze door en ze slapen in eigen bed op eigen kamer. Echt hoor de vlag kan uit, groot feest, de krant kan gebeld worden. Nou ja, wij zijn dan ook sinds 2,5 jaar niet zo uitgerust geweest als nu! De wallen hingen  op onze knieën, ja echt zonder grappen. Wat waren wij gesloopt na 1 nacht doorslapen, maar wat ben je er ook snel aan gewend. 

 

MIDDAGSLAAPJE

In eerste instantie gingen de boys het middagslaapje overslaan, veel te vroeg nog! Na een week gaven ze dit toch weer op, want eigenlijk ben je zelfs als je snachts slaapt gewoon moe overdag, zeker als je veel speelt en rent en vliegt. Ze slapen nu nog 1,5 uur in de middag en houden het dan vol tot ongeveer 7 uur a half 8. 

CONCLUSIE

Wat er ook aan de hand was met onze boys, ik weet het niet. Waren het nachtangsten of toch nog iets wat met de vroeggeboorte te maken had? Ik denk niet dat we hier ooit de vinger op zullen leggen. Voor ons werkt de huilmethode erg goed, heeft al eerder gewerkt, maar toen sliepen ze nog bij ons op de kamer.  Wij zijn helemaal blij en hopen dat ze dit volhouden.  Het maakt ons leven en dat van de boys een stuk leuker en gemakkelijker.

Liefs Amy

 

 

 

[ M O M O F T W I N S ]

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.